Projektet hos

BAD & STÆNKPLADE – MINT FLISE

Blandt andet kan vi med billederne her byder jer velkommen indenfor i et hus hvor installationen af vores flotte Mint storformats flise er i gang. Udover Mint Flisen, har Tilla Fliser også stået for leveringen fliserne i gulvet.

Vidste du at vores populærere Mint Flises karakter og udseende stammer fra tidens påvirkning af metaller såsom kobber. Et glimt af patina inviteret indenfor, både på badeværelserne og i køkkenet. Der er uden tvivl et øje for detalje med matchende køkkenlåger i det store køkkenalrum. Flisen her med dens rå look og alligevel elegante præg formår i allerhøjste grad at løft et rum fra alt andet end kedelig.

SE MERE HER

Hos Tilla fliser og Tilla Enterprise følger vi projektet hele vejen, lige fra udvælgelse af fliser, til den sidste flise er monteret. Og sikke en fornøjelse det er at være en del af den rejse!
Her fik vi lov at kigge ind i et hus vi har leveret fliser til. Huset stråler af kvalitetshåndværk leveret af HTL Totalbyg. De forstår virkelig at bygge huse i tidløs arkitektur kombineret med den flotte marmorplade som leverer et unikt look til køkkenet.
2 stk. badeværelser hvor stilen og indretning er gennemført, gennemtænkt og komplet. Men fliserne bidrager til rummenes komplette udstråling af elegance og luksus.