PROJEKTER

Viborgs nye hotel der byder på meget mere end bare et hotel ophold. Et ophold i lærke omgivelser som Tilla har fået lov at sætte sit præg på.
Et yderst spænede projekt vi havde med et special fremstille bord med den enormt elegante flise for VERSACE. De er ingen flise der har en dybde som denne.
Hos Tilla fliser og Tilla Enterprise følger vi projektet hele vejen, lige fra udvælgelse af fliser, til den sidste flise er monteret. Og sikke en fornøjelse det er at være en del af den rejse!
Her fik vi lov at kigge ind i et hus vi har leveret fliser til. Huset stråler af kvalitetshåndværk leveret af HTL Totalbyg. De forstår virkelig at bygge huse i tidløs arkitektur kombineret med den flotte marmorplade som leverer et unikt look til køkkenet.
2 stk. badeværelser hvor stilen og indretning er gennemført, gennemtænkt og komplet. Men fliserne bidrager til rummenes komplette udstråling af elegance og luksus.
Blandt andet kan vi med billederne her byder jer velkommen indenfor i et hus hvor installationen af vores flotte Mint storformats flise er i gang. Udover Mint Flisen, har Tilla Fliser også stået for leveringen fliserne i gulvet.

KØKKEN INSPIRATION

Find inspirations til køkkenprojektet. Her finder du inspiration via tidligere projekter Tilla Fliser har lavet eller vores leverandøres produktbilleder.

BADEVÆRELSE INSPIRATION

Find inspirations til bad og toilet projektet. Her finder du inspiration via tidligere projekter Tilla Fliser har lavet eller vores leverandøres produktbilleder.

SHOWROOM

I vores knap 300 kvm showroom finde man inspiration til alverdens flise projekter. Med en udstilling der byder på de seneste trends til både køkken, badeværelse og meget mere.